Renzi
Italianët në Shqipëri zgjedhin Renzin

Italianët në Shqipëri zgjedhin Renzin

Ditën e dielë më 30 prill, në Itali dhe në vendet e tjera u zhvilluan primaret e Partisë Demokratike Italiane (PDI) për të zgjedhur Sekretarin...