rex tillerson

Qeveria amerikane kritikon ashpër qeverinë e Kosovës

Qeveria amerikane kritikon ashpër qeverinë e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kundërshtojnë përpjekjet e Asamblesë së Kosovës për të shfuqizuar Gjykatën Speciale. Qeveria amerikane i bënë thirrje udhëheqësve politikë të Kosovës...

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit,...