Rilindja Urbane
Misioni tejpolitik i Edi Ramës

Misioni tejpolitik i Edi Ramës

Disa nga veçoritë e dizajnit arkitekturor dhe dekorit që karakterizon qytetet janë fasada, ‘nyjat nervore’, mobilimi, ndriçimi dhe trajtimet e veshjeve të mureve, dritareve dhe...

Shfaqja, Dukja dhe Thelbi

Shfaqja, Dukja dhe Thelbi

Shfaqja, Dukja dhe Thelbi kështu, të vendosura së bashku, na kujtojnë disa kategori filozofike, si pasojë e përdorimit figurativ të kuptimeve bazë: dy të parat...

PPP-ja që fundos Rilindjen Urbane

PPP-ja që fundos Rilindjen Urbane

Dje Këshilli Bashkiak i Lezhës miratoi koncesionin për administrimin e parkingut për makina dhe autobuzët e turistëve tek Sheshi Gjergj Skenderbej. Sheshi Skenderbej në Lezhë...