Rilindje
Rilindja sh.p.k.

Rilindja sh.p.k.

Këto kohë e gjithë Shqipëria ka marrë një mësim të madh morali politik nga shkolla politikisht e korruptuar e “rilindjes”. Shqipëria mësoi këto ditë se...

Një fjalor për fushatën elektorale

Një fjalor për fushatën elektorale

Kjo fushatë elektorale, përveç mungesës së programeve, ideve e debateve mes kandidatëve për kryeministër dhe deputetë, ka zbuluar përpara votuesve shqiptarë “fjalorin” dhe “imagjinatën” e...