Saimir Tahiri
Sa kemi mbetur në Shqipëri?

Sa kemi mbetur në Shqipëri?

Të dhënat e fundit të Institutit të Statistikave për hyrjet daljet nga territori i vendit janë ose krejtësisht alarmuese ose krejtësisht të pa sakta. Sipas...

Arta Dade akuza ndaj ministrit Tahiri

Në mbledhjen e djeshme të grupit parlamentar të PS, deputetja Arta Dade dhe ministri Sajmir Tahiri debatuan për një ndërtim pa leje. Zonja Dade akuzoi...

1 21 22 23 24