Saimir Tahiri
Nis gjykimi për Saimir Tahirin

Nis gjykimi për Saimir Tahirin

Saimiri Tahiri do të gjykohet për “trafikim të lëndëve narkotike”, në bashkëpunim me organizatë kriminale, dhe “korrupsion pasiv të funksionarëve të lartë shtetërorë”. Kështu vendosi...

1234525