Sali Berisha
Të gjithë kanë një familje…

Të gjithë kanë një familje…

Një valë shkurajimi goditi të hënën shumë njerëz, të habitur, të mërzitur dhe të kapur në befasi nga rezultati i thellë i zgjedhjeve vendore në...

Një vrasje domethënëse

Një vrasje domethënëse

Në Rrëshen u vra sot në një atentat Saimir Jaku, i cili raportohet se është shef sektori në OSSHE Tiranë. Ajo që është e sigurtë...

Politika jonë nuk ndryshon kurrë — Koment

Politika jonë nuk ndryshon kurrë — Koment

Prej 25 vitesh politika jonë zhvillohet me të njejtën qasje, me të njejtin mentalitet, me të njejtin egoizëm të pangopur të udhëheqësve, që e ushtrojnë...

123457