Sali Berisha
12 fakte për Dhjetorin 1990

12 fakte për Dhjetorin 1990

Mbas një çerek shekulli shtrembërime e gënjeshtra nga ata që kanë dashur t'i shfrytëzojnë ngjarjet e Dhjetorit 1990 për të veshur veten me legjitimitet, merita,...

Tensionohet situata në Kuvend

Acarohet situata në Kuvend pas debatit midis Deputetit Taulant Balla dhe deputetit Sali Berisha. Drejtuesja e Kuvendit Valentina Leskaj ndërpreu seancën për 10 minuta. Deputetët...

“Fajin e ka Saliu”

“Fajin e ka Saliu”

Biznesmenët Mane dhe Frangaj kanë filluar ndërtimin e një pallati brenda një kompleksi rezidencial në bregdetin e Qerretit, në Kavajë. Mediat dhe qytetarë të ndryshëm...

1567