Sanksione
Biden vendos sanksione shtesë ndaj Rusisë

Biden vendos sanksione shtesë ndaj Rusisë

Shtetet e Bashkuara vendosën të enjten një sërë sanksionesh ndaj Rusisë pas raportit të muajit të kaluar për ndërhyrje në zgjedhjet e 2020 në vend,...

Mënyrat si BE vendos sanksionet

Mënyrat si BE vendos sanksionet

Sanksionet janë një masë ndëshkimore që vendosen për shkeljen e një ligji dhe janë një mjet i rëndësishëm dhe i përdorur shpesh në politikën e...

12