Serbi-Kosove

Hoti: Nuk ka ndryshime të kufijve të Kosovës

Hoti: Nuk ka ndryshime të kufijve të Kosovës

Kryeministri Avdullah Hoti ka paqaraqitur 4 kërkesat e Kosovës, në samitin online me presidentin Vuçiç, presidentin francez Macron dhe kancelaren gjermane Merkel, përpara takimit online...

4 orë më parë