Serbia
Lidhjet e Serbisë dhe Bosnjës me Kinën

Lidhjet e Serbisë dhe Bosnjës me Kinën

Radio Evropa e Lirë ka analizuar bashkëpunimin e partive politike të Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës me partinë komuniste kineze. “Bashkëpunimi i partisë në pushtet në...

Koment: Kombi — Një objekt i zi dëshire

Koment: Kombi — Një objekt i zi dëshire

Shpesh dëgjojmë se nacionalizmi është në të vërtetë mjaft i mirë. Sepse çfarë mund të ketë të gabuar të duash popullin tënd? Problemi është se...

12313