SHBA
SHBA-të bllokojnë 36 faqe interneti iraniane

SHBA-të bllokojnë 36 faqe interneti iraniane

Qeveria amerikan bllokoi 36 faqe oline lajmevesh, të lidhura me qeverinë e Iranit për përhapjen e dezinformimit si pjesë e një fushate propagandistike, njoftoi të...

dje, 09:55
SHBA tërheqin ushtrinë nga Lindja e Mesme

SHBA tërheqin ushtrinë nga Lindja e Mesme

SHBA-të kanë tërhequr qindra trupa ushtarakë, aeroplanë dhe anti-raketa nga Lindja e Mesme, raportoi ekskluzivisht të premten Wall Street Journal. Trupat ushtarak u tërhoqën nga...

12358