SHBA
11 shtatori që ndryshoi botën

11 shtatori që ndryshoi botën

Pas 11 shtatorit 2001 bota nuk është më e njëjtë. Jeta e shumë popujve dhe njerëzve ka ndryshuar krejtësisht. Ishte mbarimi i një epoke dhe...

Basha: Dako pjesë e krimit të organizuar

Basha: Dako pjesë e krimit të organizuar

“Është lajm i mirë që Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shpallur non grata Vangjush Dakon për ‘përfshirje në raste të mëdha korrupsioni’. Është lajm...

1 2 3 4 5 6