Shefqet Ndroqi
Arrestohen 4 punonjës te Shefqet Ndroqi

Arrestohen 4 punonjës te Shefqet Ndroqi

Policia e Tiranës ka arrestuar të hënën 3 infermiere dhe 1 sanitare tek spitali Shefqet Ndroqi, të përfshira në rastin e ish sanitares Tire Alldervishaj....