Shembja e Teatrit Kombëtar
Shembja e Teatrit Kombëtar në foto

Shembja e Teatrit Kombëtar në foto

Duke filluar rreth orës 4:30 të mëngjesit të 17 majit 2020 dy ndërtesat e Teatrit Kombëtar dhe atij Eksperimental u shkatërruan plotësisht, pas një rezistence...

12