Shembja e teatrit

Teatri dhe ekonomia simbolike

Teatri dhe ekonomia simbolike

Për Teatrin është thënë pothuaj gjithçka; nga tjetërsim i pronës publike tek shkatërrimi i trashëgimisë historike-kulturore, nga shkelje e ligjeve dhe Kushtetutës së vendit, tek...

Çfarë ndodh pas Teatrit Kombëtar?

Çfarë ndodh pas Teatrit Kombëtar?

Propaganda në shoqëritë që vijnë prej diktaturave të majta e ka të lehtë të formësojë opinione dhe realitete paralele në gjykimet e njerëzve. Një nga...

Cili je ti, mor këlysh?

Cili je ti, mor këlysh?

Po kaloja dje rastësisht para Teatrit Kombëtar, edhe u ula në një nga ata stolat anash. Në vesh ndotja akustike e një muzike të tmerrshme,...

1 2 3