shengen
Deputetja holandeze për Bashën: Nuk e njoh

Deputetja holandeze për Bashën: Nuk e njoh

Në përpjekje për të minimizuar dëmin ndaj reputacionit të qeverisë dhe të vendit, të shkaktuar nga vendimi i Parlamentit holandez, që i kërkoi qeverisë holandeze të...