Shkarkimi i Presidentit Meta

Shkarkimi i Presidentit dhe sirenat e Odiseut

Shkarkimi i Presidentit dhe sirenat e Odiseut

1- Surpriza e Kushtetueses Vendimi i Gjykatës Kushtetuese javën e shkuar mbi kompetencat e Kryeministrit e të Presidentit në emërimin e shkarkimin e ministrave ishte...

Shumica socialiste tërhiqet nga shkarkimi i Metës

Shumica socialiste tërhiqet nga shkarkimi i Metës

Shumica socialiste është tërhequr nga kërkesa për të shkarkuar presidentin Meta. Të premten, gjatë mbledhjes së Komisionit Hetimor për Metën, relatorja, deputetja socialiste Klotilda Bushka...

123