Sondazhi i IPR

Një referendum pro dhe kundër Ramës

Një referendum pro dhe kundër Ramës

Publikimi i sondazheve nga dy kompani të njohura italiane të sondazheve duket se ka ngulitur në kokën e komentatorëve politikë se rezultati i zgjedhjeve është...