Sondazhi i Piepoli-ReportTV

Një referendum pro dhe kundër Ramës

Një referendum pro dhe kundër Ramës

Publikimi i sondazheve nga dy kompani të njohura italiane të sondazheve duket se ka ngulitur në kokën e komentatorëve politikë se rezultati i zgjedhjeve është...

Sondazhi i Piepolit — PS fituese

Sondazhi i Piepolit — PS fituese

Sipas sondazhit të Institutiti italian Piepoli, Partia Socialiste do të fitojë zgjedhjet e 25 qershorit. Të dhënat e sondazhit u publikuan dje në mbrëmje nga...