Soros
Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit,...

George Soros: Trump është një batakçi

George Soros: Trump është një batakçi

Miliarderi George Soros i pranishëm në Forumin Ekonomik në Davos foli përpara biznesmenëve pjesmarrës. Fjalimi i tij ishte i përqendruar në dy ngjarjet më të...