SPAK
SPAK plotësohet me 15 prokurorë

SPAK plotësohet me 15 prokurorë

Prokuroria e Posaçme e Antikorrupsioni u plotësua me 15 prokurorë. Këshilli i Lartë i Prokurorisë, KLP emëroi të premten dy prokurorët Adnan Xholi dhe Dorina...

1234535