Srebrenica
Rama kërkon drejtësi për masakrën e Srebrenicës

Rama kërkon drejtësi për masakrën e Srebrenicës

Edi Rama, në cilësinë e kryetarit të OSBE-së kërkoi ndëshkimin e masakrës së Srebrenicës. “Gjyqtarët lokalë dhe ndërkombëtarë kanë dokumentuar atë që ndodhi në Srebrenicë...