Sulmi ndaj medias
Rama paralajmëron mbylljen e portaleve

Rama paralajmëron mbylljen e portaleve

Paralajmëroj për herë të fundit portalet e kanalet e informimit se në kushtet dhe kuadrin ligjor te Gjendjes së Jashtëzakonshme, do jem i detyruar të...