Talibane
Vritet gazetari i Reuters nga talibanët

Vritet gazetari i Reuters nga talibanët

Gazetari i Reuters, Danish Siddiqui u vra të premten ndërsa raportonte një përplasje midis forcave afgane dhe luftëtarëve talibanë në një pikë kalimi kufitar me...

12