TAP
Kompania italiane e gazit SNAM vjen në Shqipëri

Kompania italiane e gazit SNAM vjen në Shqipëri

Kompania italiane e gazit SNAM sëbashku me qeverinë shqiptare do të administrojë dhe mirëmbajë pjesën shqiptare të gazsjellësit TAP. Kjo do të kryhet përmes formimit...

Investimet e huaja direkte drejt rënies

Investimet e huaja direkte drejt rënies

Rreziku se duke filluar nga viti 2018, investimet e huaja direkte do të bien ndjeshëm është mjaft i madh. Përfundimi në vitin 2018 i projekteve që...

Çfarë është gazsjellësi Adriatiko-Jonian?

Çfarë është gazsjellësi Adriatiko-Jonian?

Sot në Tiranë u zhvillua një takim mes ambasadorësh, ministrash dhe donator lidhur me projektin e ndërtimit të Gazsjellësit Jonian-Adriatik (IAP), një zgjatim i gazsjellësit...