Tarifa për Rrugën e Kombit
Si u fundos edhe Kukësi i ri

Si u fundos edhe Kukësi i ri

Që në Rubik blu-e-gjelbra e Policisë Rrugore dhe e errëta e Forcave Speciale shfaqej kthesë pas kthese deri në qytetin e Kukësit. Në xhepin e një...

Oligarkia, njësoj si mafia, nuk ekziston!

Oligarkia, njësoj si mafia, nuk ekziston!

Oligark është një njeri shumë i pasur dhe i fuqishëm, i cili ka aftësi të madhe për të ushtruar ndikim të drejtpërdrejt mbi politikën, administratën...

1 2