Taulant Balla
PS do të votojë ndryshimet kushtetuese

PS do të votojë ndryshimet kushtetuese

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Taulant Balla ka deklaruar se në asnjë rast mazhoranca s’do të jetë në linjë të kundërt me atë që...

PS mbështet hapjen e pjesshme të listave

PS mbështet hapjen e pjesshme të listave

Partia Socialiste është e gatshme të diskutojë për hapjen e pjesshme të listave dhe ndalimin e koalicioneve. “Jemi të gatshëm të diskutojmë ndryshimet kushtetuese që...

1 2 3 8