Termet
Lëkundje tërmeti në Durrës

Lëkundje tërmeti në Durrës

Shqipëria u godit nga një tërmet me magnitudë 4.2 të shkalles Rihter, sot, paradite. Epiqendra e tërmetit ka qenë në Detit Adriatik. Lëkundjet u ndjenë...

Tërmet 4 Rihter në afërsi të Lushnjes

Tërmet 4 Rihter në afërsi të Lushnjes

Një tërmet me madhësi 4 Rihter, në orën 16:16. Epiqendra e tërmetit ishte 5 kilometra në verilindje Lushnje, dhe 39 kilometra në jug të Tiranës....

1 2 3 4 10