Termeti
Rindërtimi, karta elektorale e Edi Ramës

Rindërtimi, karta elektorale e Edi Ramës

Zgjedhjet e ardhshme janë pas pesë muajsh dhe Shqipëria ka hyrë në fazën e rradhës të inagurimeve elektorale. Por këtë herë inagurimet kanë një specifikë:...

12311