Tirana
Tirana si kufomë urbane dhe varrezë betoni

Tirana si kufomë urbane dhe varrezë betoni

Ndryshimet që po i bëhen Tiranës vitet e fundit kanë shtyrë gazetarin Ilir Demalia të shprehet me një opinion në Facebook duke thënë se kryeqyteti...

Tirana, qyteti i një mijë kopjimeve

Tirana, qyteti i një mijë kopjimeve

Qytetarët mund të kenë vënë re se në faqen e tij ne Facebook, perveç postimeve pothuajse te përditshme të të tij rrethuar me fëmijë të mitur, kryebashkiaku...

1 2