Tiranë
Arrestohen 2 persona për shpërndarje kokaine

Arrestohen 2 persona për shpërndarje kokaine

Dy persona u arrestuan për shitje të lëndës narkotike kokainë, të martën, në Tiranë. Gjatë kontrollit, policia sekuestroi 800 gramë kokainë dhe një telefon. Të...

123425