Tiranë
Fillojnë ndërtimet në parkun e liqenit

Fillojnë ndërtimet në parkun e liqenit

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj ka urdhëruar fillimin e punimeve për këndin e debatuar të lojrave në territorin e parkut kombëtar të liqenit. Dje, në...

Një gjykatës kriminel? Ku po shkon ky vend?

Një gjykatës kriminel? Ku po shkon ky vend?

Mbrëmë, qytetari A.GJ. u paraqit në urgjencën e spitalit Nënë Tereza në Tiranë me katër plagë thike—në sup, në ije, në bark dhe në këmbë—dhe...

Në cilën botë jeton Ministrja Nikolla?

Në cilën botë jeton Ministrja Nikolla?

Fillimi i 2016-ës nxorri në pah një panoramë të trishtë të kushteve ku shkollohen fëmijët e vendit. Mjaftuan dy ditë reshje të dendura, që mijëra...

1 19 20 21