Transporti publik
Me 6 korrik rifillon transporti publik

Me 6 korrik rifillon transporti publik

Transporti publik do të fillojë të hënën. Lajmi u bë i ditur nga disa media. Sipas tyre Bashkia e Tiranës dhe Shoqata e Transportit kanë...

1 2