Trotuare

“Standardet” e Bashkisë Tiranë…

“Standardet” e Bashkisë Tiranë…

Pas 8 muajsh Bashkia Tiranë shtroi me asfalt të kuq korsitë e biçikletave përgjatë Lanës dhe zonës së njohur si “21 Dhjetori”. Projekti i nisur...