Turqi
Greqia dhe Turqia bëjnë paqe

Greqia dhe Turqia bëjnë paqe

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis dhe Presidenti turk Tayyip Erogan premtuan qetësim të tensioneve mes dy vendeve, në takimin etyr enë kuadër të samitit të NATO-s....

Rama: Nuk ka influencë të Turqisë në Shqipëri

Rama: Nuk ka influencë të Turqisë në Shqipëri

Turqia nuk ka asnjë influencë në Shqipëri, pavarësisht marrëdhënieve të mira me Turqinë dhe Pesidentin Erdogan, theksoi Kryeministri Rama në konferencën "SOU4YOU - Afrimi i...

1234516