Twitter
Twitter pezullon llogarinë e ligjvënëses amerikane

Twitter pezullon llogarinë e ligjvënëses amerikane

Rrjeti social 'Twitter' pezulloi përkohësisht llogarinë e ligjvënëses amerikane, Marjorie Taylor Greene, për shkak të publikimit të informacioneve keqinformuese për koronavirusin. Twitter njoftoi se llogaria...

Twitteri bllokon partinë neofashiste italiane

Twitteri bllokon partinë neofashiste italiane

Twitter bllokoi partinë neofashiste italiane “Forza Nuova”. Gjithashtu, Tëitteri bllokoi edhe llogarinë perosnale të sekretarit të partisë, ish teroristi Roberto Fiore dhe të zëvendëssekretarit kombëtar...

123