Udhetime

4 arsye përse duhet të udhëtosh me partnerin

4 arsye përse duhet të udhëtosh me partnerin

 Udhëtimet me makinë janë fantastike; ato janë të lehta, praktike dhe mënyra më adventureske për të parë shumë vende në Ballkanin Perëndimor. Udhëtimet më makinë,...

Një vizitë në Kepin e Rodonit

Një vizitë në Kepin e Rodonit

Nëse do të vizitoni Shqipërinë dhe Tiranën këtë verë, atëherë padyshim duhet të vizitoni dhe Kepin e Rodonit. Pse? Sepse Kepi i Rodonit, shumë afër...