veliera
Arritjet e një fitoreje të vogël

Arritjet e një fitoreje të vogël

Për të kuptuar se çfarë pasojash kanë sjellë vendimet e një drejtësie të padrejtë, mjafton të shihje entuziazmin e pazakontë që përfshiu dje protestuesit durrsakë,...

Ku kanë humbur Lamja me Shkrelin?

Ku kanë humbur Lamja me Shkrelin?

E keni parë Artan Lamen? Ka kohë që nuk flet dhe nuk del në Tv. Nuk e kam fjalën për dalje paradë ku shpërndahen çertifikata...

Protesta kundër betonizimit të Durrësit

Protesta kundër betonizimit të Durrësit

Qytetarët e Durrësit, aktivistë të shoqërisë civile e arkeologë protestuan sot kundër betonizimit të sheshit, dëmtimit të trashëgimisë kulturore, vlerave dhe identitetit të qytetit. Punimet...

Vela që gropos trashëgiminë

Vela që gropos trashëgiminë

Mikpritje dhe entuziazëm në bregun e paqtë Kur oficeri i kavalerisë prusiane Vilhelm Vidi, me shpurën e tij në bordin e jahtit të vënë në...

1 2