Vetingu

Vetingu, konfirmohet në detyrë prokurori Xholi

Vetingu, konfirmohet në detyrë prokurori Xholi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi sot në detyrë prokurorin e Prokurorisë së Përgjithshme Adnan Xholi. Vendimi u mor nga Brunilda Bekteshi, Valbona Sanxhaktari dhe...

Vetingu, prokurori Xholi përballet me KPK

Vetingu, prokurori Xholi përballet me KPK

Prokurori i Prokurorisë së Përgjithshme Adnan Xholi u përball sot me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Prokurori Xholi ka punuar më herët në prokurorinë e...

Vetingu në ngërç

Komisioni  i Pavarur i Kualifikimit ende nuk ka publikuar agjendën e punimeve të procesit të vetingut për muajt në vazhdim. Pas një muaji pushim dhe...

1 2 3 13