vrasja ne Elbasan
Vrasja e në Elbasan, reagimet politike

Vrasja e në Elbasan, reagimet politike

Ngjarja në Elbasan ku mbeti i vrarë Pjerin Xhuvani dhe u plagosën 4 të tjerë, ka shkaktuar reagime nga palët politike në vend. Personat e...