Vucic

Autokratët Rama dhe Vuçiç si dy pika uji

Autokratët Rama dhe Vuçiç si dy pika uji

Shqipëria dhe Serbia vlerësohen nga Freedom House si “vende gjysmë të lira” dhe merita për këtë vlerësim është e pushteteve autoritare të Aleksandar Vuçiç dhe Edi...

Serbët protestojnë kundër Vuçiç

Serbët protestojnë kundër Vuçiç

Mijëra qytetarët, kryesisht të rinj dhe studentë po protestojnë në Beograd, Serbi, kundër zgjedhjes së Vuçiç president të vendit. Protestat kanë filluar që më 2...