zgejdhjet e 25 prillit
Meta: Zgjedhjet përfundojnë pas ankimimit

Meta: Zgjedhjet përfundojnë pas ankimimit

Presidenti Meta në një konferencë për shtyp të premten deklaroi se procesi i zgjedhjeve nuk ka përfunduar dhe rezultatet janë vetëm paraprake "Zgjedhjet nuk aknë...

Rama: Lezha do të presë turist elitar

Rama: Lezha do të presë turist elitar

Kryeminsitri Rama, në takimin elektoral në Lezhë, premtoi se investimi në portin e Lezhës Tani është koha ë mund ta them pa asnjë frikë se...