Zgjedhjet 2019
Lali Eri dhe “Shtatë Xhuxhat”

Lali Eri dhe “Shtatë Xhuxhat”

E dielë e çuditshme, 1 qershor, që solli verën me mugëtirë, reshje dhe shtrëngata. Në fillim të këtij muaji, ballafaqimi kryesor nuk është ai mes...

Artistët e Lalit

Artistët e Lalit

Shfaqja e një artisti që flet broçkulla teksa i thur lavde një politikani të krimbur nga mashtrimet dhe korrupsioni është pamje e shëmtuar. Në Shqipëri...

Patozi nuk bind

Patozi nuk bind

Pasi u bë një kohë e gjatë në një gjendje thuajse pasiviteti politik, Astrit Patozi u shfaq në publik, duke prezantuar një parti të re....

Retë e Kryeministrit

Retë e Kryeministrit

Dalja e fundit pompoze e Kryeministrit na solli në mend një novelë të Kutelit të shquar. Andej nga fundi i Perandorisë së madhe, dikush i...

PD e LSI nuk dorëzojnë listat për KZAZ-të

PD e LSI nuk dorëzojnë listat për KZAZ-të

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi dje se të gjitha partitë kryesore do të humbisnin afatin për të dorëzuar listën për anëtarët e Komisioneve të zonave...