Zgjedhjet e 30 qershorit
Rama: 30 qershori fantastik, nuk iki!

Rama: 30 qershori fantastik, nuk iki!

Megjithëse ishte një nga proceset me pjesëmarrjen më të ulët në historinë e pluralizmit shqiptar, Edi Rama e cilësoi 30 qershorin si një proces fantastik....

Nisin votimet në një klimë të tensionuar

Nisin votimet në një klimë të tensionuar

Ka nisur në të gjithë vendin procesi i votimit për kryebashiakët  dhe anëtarët e këshillave bashkiakë. Zgjedhjet vendore po zhvillohen në 61 bashki në mbarë...

1 2 3 4