Zgjedhjet në Kosovë

PDK: S’ka vija të kuqe, as për VV-në

PDK: S’ka vija të kuqe, as për VV-në

Partia Demokratike e Kosovës deklaroi të mërkurën se nuk ka vendosur “vija të kuqe as për Vetëvendosjen dhe as për ndonjë parti tjetër”. Deputetja e...

123456