Zgjedhjet vendore
Edhe Tirana me më shumë vota se votues

Edhe Tirana me më shumë vota se votues

Ashtu siç pritej, Erion Veliaj u shpall fitues i zgjedhjeve të 30 qershorit për Bashkinë e Tiranës. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi mëngjesin e së...

Presidenca: Vendimet e KQZ-së janë të paligjshme

Presidenca: Vendimet e KQZ-së janë të paligjshme

"Dekreti i Presidentit është akt me natyrë të veçantë dhe si i tillë, askush tjetër veç Gjykatës Kushtetuese nuk vlerëson dot vlefshmërinë apo kushtetueshmërinë". Kështu...