Zgjedhjet
Cilat janë rregullat për zgjedhjet në PD?

Cilat janë rregullat për zgjedhjet në PD?

Partia Demokratike do të hapë më 24 maj garën për kryetar partie. Kandidatët për kryetar partie janë: Lulzim Basha, Fatbardh Kadilli, Edit Harxhi dhe Agron...

12310