Zharres

Përshkallëzohet greva në Zharrës

Përshkallëzohet greva në Zharrës

Banorët e Zharrësës bllokuan mbrëmë aksin rrugorë Fier- Berat, por policia ndërhyri duke zhbllokuar rrugën dhe nisi procedim penal për dy të rinjtë që i...