Zjarret ne Shqiperi
10 vatra zjarri në 24 orët e fundit

10 vatra zjarri në 24 orët e fundit

Temperaturat e larta dhe mungesa e reshjeve vazhdojnë të shkaktojnë vatra zjarri në gjithë vendin. Gjatë 24 orëve të fundit, të paktën 10 vatra zjarri...